Vacature: Werkvoorbereider bedrijfsbureau – Medewerker Orderintake

Ter versterking van ons bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider die de verbindende schakel vormt tussen de klant en de werkplaats. Weet jij wat er komt kijken bij het productieproces van metaalbewerking en wil jij administratief bezig zijn? Lees dan verder!


Locatie: Oisterwijk
Competentiegebied: Technisch administratief, Metaalkennis
Opleidingsniveau: MBO4
Dienstverband: Fulltime, dagdienst


  • Veel metaalbewerkingen onder één dak
  • Vakmanschap en nieuwe technologie
  • 50 medewerkers
  • Informele bedrijfscultuur

De functie

Over ons

Wij vragen

Wij bieden

Solliciteren


De functie

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het bedrijfsbureau, een team van 10 collega’s. Hier komen de aanvragen en orders van de klanten binnen, worden de tekeningen gemaakt en de orders voorbereid om in productie te worden genomen. Binnen het bedrijfsbureau houd jij je bezig met de orderintake, samen met 3 directe collega’s. Daarbij werk je met een modern ERP systeem (RidderIQ) waarin alle informatie omtrent de order gebundeld wordt en digitaal beschikbaar is.

Jouw werk begint bij de ontvangst van een klantorder. Je controleert deze op volledigheid van informatie die nodig is voor de productie en beoordeelt de handelingen die nodig zijn. Je voert de order in het ERP systeem in met de behoeftes vanuit de productie in je achterhoofd en zorgt voor een warme overdracht aan de productieplanning. Ondertussen houd je goed contact met de klant. Je stemt eventuele onduidelijkheden af, bevestigt de order en levertijd en houdt deze in de gaten.

Over ons

Wie zijn wij en hoe is het om bij JWM te werken?

We zijn een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. De leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Zo is er elke dag een ochtendoverleg en lopen mensen gemakkelijk naar elkaar toe. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden zowel een zomer- en winter barbecue.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Wij vragen

Wat vragen wij van jou?

Als medewerker orderintake vorm je de brug tussen klant en productie. Om deze functie goed in te vullen, zijn wij op zoek naar een collega die weet wat er komt kijken bij de productie van metaal (en welke informatie de werkplaats dus nodig heeft) en die graag administratief bezig wil zijn. Jij hebt:

  • MBO4 niveau in de richting van techniek
  • Kennis van metaalbewerking, materiaalkennis
  • Kennis van 3D tekenpakketten (in staat om tekeningen te lezen en om te zetten naar de prakijk)
  • Veel affiniteit en handigheid met ERP-systemen

Als je praktijkervaring hebt in metaalbewerking, eventueel als hobby, is dat voor ons een pré. In je werk ben je gestructureerd, consequent en precies want jij zit voorin het hele bewerkingsproces. Je krijgt met veel details te maken waarop je overzicht dient te houden. Klanten én collega’s kunnen op jou bouwen en waarderen jou om jouw duidelijke en heldere manier van communiceren, jouw servicegerichte instelling en omdat jij je afspraken nakomt.

Wij bieden

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een fulltime dienstverband in een prettige werkomgeving met korte lijnen en een no-nonsense werkcultuur. Bij goed functioneren is er snel zicht op een vast dienstverband. De werkzaamheden zijn gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Als organisatie zijn we ondernemend en servicegericht ingesteld en we investeren voortdurend in nieuwe technologie en efficiency. Hierin nemen we je graag mee en bieden we jou de ruimte om (mee) te groeien.Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw inbreng en senioriteit. We bieden 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar. We werken gemiddeld 8 uur per dag, tussen 07:00 en 17:00u. Eventuele overuren kunnen worden omgezet in vrije tijd waardoor je extra flexibiliteit kunt opbouwen. JWM behoort tot de Cao Metalektro. Je neemt deel aan de pensioenregeling van de Metalektro en de werknemersverzekeringen zijn goed geregeld.

Solliciteren

Solliciteer dan direct met de solliciteer knop. Ook kun je je CV en motivatie mailen naar Suzanne van Gils, HR adviseur, via sollicitatie@metaalservice.nl.

Solliciteer dan direct met de solliciteer knop. Ook kun je – tot 30 april 2021 - je CV en motivatie mailen naar Suzanne van Gils, HR adviseur, via sollicitatie@metaalservice.nl. Wil je meer informatie? Aarzel dan niet ons te bellen, via 013-5030591.

Wij zien uit naar jouw reactie! Team van JWM

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via de mail:

Contactgegevens

Laarakkerweg 30a, 5061 JR Oisterwijk

+31 (0)13 5030 591