Loading color scheme

Nieuwe Kantrobot

Industriële robot arm in combinatie met een kleine kantbank van LVD. Hierdoor kan JWM de groeiende behoefte van grote series kantwerk aan.

Nieuwe vijf-asser Hartford

Complexere producten kunnen we realiseren voor u doormiddel van ons 5-assig bewerkingscentrum. Deze 5de as geeft meer bewegingsvrijheid en daardoor meer mogelijkheden om complexe producten te frezen.

 
Nieuwe kantbanken LVD & Robot kanter

Gekozen is voor kantbanken van LVD. Belangrijk hierbij is de naadloze aansluiting van de CADMAN-B software van LVD op het calculatie- en ERP pakket. Hierdoor is JWM Metaalservice in staat om bij aanlevering van 3D bestanden naast geautomatiseerde prijs calculaties ook de juiste uitslagen tbv het lasersnijden te bepalen en de kantprogramma’s te creëren. De kantprogramma’s zijn vervolgens door de operators bij de kantbanken in de productie omgeving direct te gebruiken.

 
Nieuwe Kantbanken

Onlangs zijn er twee nieuwe kantbanken van LVD toegevoegd aan het machine park van JWM. Door de nieuwe programeer technieken hoeven de kanters minder bezig te zijn met het programeren, dit gebeurt nu

 

Zonnepanelen

JWM is trotse eigenaar van 618 zonnepanelen met een opbrengst van 147.000Kwh per jaar. Per maand gebruikt JWM gemiddeld 10x het jaarverbruik voor een gezin met twee kinderen. Onze zonnepanelen zorgen er voor dat we nog maar 2x het jaarverbruik van het net hoeven te halen.