Vacature: Laseroperator (plaatbewerking metaal)

Nieuwe vacature! Heb jij ervaring met het lasersnijden van metaal en ben jij toe aan een nieuwe baan met veel verantwoordelijkheid? Lees dan verder.

JWM Metaalservice in Oisterwijk is een modern, hands-on bedrijf in de metaalverwerkende industrie. Recentelijk hebben wij de capaciteit van het lasersnijden flink uitgebreid en we zijn op zoek naar een goede, gemotiveerde operator om ons team te versterken.


Locatie: Oisterwijk
Competentiegebied: Metaalbewerking, Plaatbewerking, Lasersnijden
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Full-time, tweeploegendienst


  • Veel metaalbewerkingen onder één dak
  • Vakmanschap en nieuwe technologie
  • 50 medewerkers
  • Informele bedrijfscultuur

De functie

Over ons

Wij vragen

Wij bieden

Solliciteren


De functie

Wat ga je doen?

Als laseroperator werk je in teamverband aan verschillende lasersnijmachines (Trumpf en Mazak) met geïntegreerde automatisering aan zeer diverse opdrachten. Je programmeert en bedient de computergestuurde machines waarbij volgens tekening metalen platen bewerkt worden.

Op de afdeling lasersnijden zit je vooraan in het productieproces, want zo’n 95 procent van alle orders start hier. Daarna volgen de andere metaalbewerkingen in de werkplaats, zoals kanten, frezen en lassen. Het is van groot belang dat de lasermachines continue en efficiënt doordraaien en het logistieke proces eromheen vloeiend verloopt zodat de doorstroom naar de vervolgbewerkingen optimaal is. Als operator heb je hier oog voor. Je houdt de machine draaiende, houdt het overzicht op de diverse snijplannen en het proces als geheel. Verder controleer je op kwaliteit en kwantiteit, je houdt de werkplek netjes en opgeruimd, verhelpt kleine storingen en pleegt onderhoud. De functie is veelzijdig en je bent veel coördinerend bezig.

De afdeling Lasersnijden is volop groeiende en in ontwikkeling. Onlangs is de laserstraat uitgebreid met een nieuwe lasersnijmachine en hebben we diverse aanpassingen gedaan om het logistieke proces rondom het uitbreken, de aanvoer en afvoer te verbeteren zodat de machines optimaal kunnen draaien. Daarmee zijn we zeker nog niet klaar en jij gaat hier direct een bijdrage aan leveren.

Over ons

Wie zijn wij en hoe is het om bij JWM te werken?

We zijn een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden zowel een zomer- en winter barbecue.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Wij vragen

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een ambitieuze, zelfstandige operator die als onderdeel van een hecht team zijn schouders wil zetten onder de groeiambities van de afdeling. Je beschikt over

  • Een afgeronde opleiding op Mbo4 niveau in de richting van techniek
  • Ervaring met lasersnijden (liefst met metaal)
  • Veel affiniteit met het werken met computergestuurde machines
  • Een helicopterview

Anderen waarderen jou omdat het fijn samenwerken is met jou. Je bent gemakkelijk in de omgang en mensen kunnen op jou bouwen. Daarnaast zit het in jouw aard steeds op zoek te gaan naar slimme manieren om het werk telkens een stukje beter te maken. Als je beschikt over een heftruckcertificaat is dat een pré en bij voorkeur ben je woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Oisterwijk.

Wij bieden

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een fulltime dienstverband in een prettige werkomgeving met korte lijnen en een no-nonsense werkcultuur. Bij goed functioneren is er snel zicht op een vast dienstverband. De werkzaamheden zijn gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Als organisatie zijn we ondernemend en servicegericht ingesteld en we investeren voortdurend in nieuwe technologie en efficiency. Hierin nemen we je graag mee en bieden we jou de ruimte om (mee) te groeien.

Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw inbreng en senioriteit. Als laseroperator ga je in tweeploegendienst werken, waarbij je afwisselend de ene week overdag werkt (07:00-16:00u) en de andere week in de avond (16:30-01:00u). We bieden 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar. Eventuele overuren kunnen worden omgezet in vrije tijd waardoor je extra flexibiliteit kunt opbouwen. JWM behoort tot de Cao Metalektro. Je neemt deel aan de pensioenregeling van de Metalektro en de werknemersverzekeringen zijn goed geregeld.

Solliciteren

Solliciteer dan direct met de solliciteer knop. Ook kun je je CV en motivatie mailen naar Suzanne van Gils, HR adviseur, via sollicitatie@metaalservice.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Oostrum of Marcel Vermeulen via telefoonnummer 013-5030591. We zien uit naar jouw reactie!

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via de mail:

Contactgegevens

Laarakkerweg 30a, 5061 JR Oisterwijk

+31 (0)13 5030 591