Vacature: CNC Verspaner (metaalbewerking)

Nieuwe vacature! Heb jij ervaring met het frezen, draaien en slijpen van metaal met CNC machines en wil jij werken in klein teamverband? Lees dan verder.

JWM Metaalservice in Oisterwijk is een eigentijds en hands-on bedrijf in de metaalverwerkende industrie. Ter versterking van onze afdeling Verspanen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime CNC verspaner


Locatie: Oisterwijk
Competentiegebied: Metaalbewerking, Verspaningstechniek
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Fulltime, dagdienst


  • Veel metaalbewerkingen onder één dak
  • Vakmanschap en nieuwe technologie
  • 50 medewerkers
  • Informele bedrijfscultuur

De functie

Over ons

Wij vragen

Wij bieden

Solliciteren


De functie

Wat ga je doen?

Als CNC Verspaner werk je aan computergestuurde verspaningsmachines aan zeer diverse opdrachten. Je wordt daarbij afwisselend ingezet aan meerdere machines, waaronder de Feeler 350-XL en Hartford LG-1000. Tot jouw werkzaamheden behoren het programmeren, bedienen, laden en ontladen van de machines. Je werkt zelfstandig volgens de specificaties op tekening en controleert op kwaliteit en kwantiteit. Kleine storingen verhelp je zelf, je houdt de machine en de gereedschappen schoon en je pleegt onderhoud. In veel gevallen volgen na het verspanen nog andere metaalbewerkingen in de werkplaats, zoals lassen en polijsten. Je zorgt ervoor dat de doorstroom naar de vervolgbewerking soepel en volgens planning verloopt.

Het betreft een afwisselende functie met ruimte tot doorontwikkeling. Zo kun je worden ingewerkt in het zelfstandig programmeren van machines en kun je doorgroeien tot 5-assig verspanen (Hermle c40).

Over ons

Wie zijn wij en hoe is het om bij JWM te werken?

We zijn een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. De leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Zo is er elke dag een ochtendoverleg en lopen mensen gemakkelijk naar elkaar toe. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden zowel een zomer- en winter barbecue.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Wij vragen

Wat vragen wij van jou?

Om deze functie goed in te vullen, zijn wij op zoek naar een zelfstandige en technisch onderlegde Mbo’er, met veel gevoel voor metaalbewerking. Daarnaast heb je

  • Ervaring met frezen en draaien van metalen plaatwerk en CNC gestuurde verspaningsmachines
  • Een uitstekend ruimtelijk inzicht
  • Oog voor detail

Je bent in staat zelfstandig tekeningen te lezen en te vertalen naar de praktijk. Het leveren van kwaliteit vind je belangrijk en je bent kritisch op je eigen werk en op de tekeningen en materialen die je aangeleverd krijgt. Bij twijfel of onduidelijkheden doe je navraag. Je blijft rustig onder druk en gaat weloverwogen te werk. Je helpt je collega’s wanneer het nodig is en je vindt het prettig samen te werken in een klein team.

De Nederlandse taal beheers je goed en bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Oisterwijk/ Tilburg. Het bezit van een heftruckcertificaat is een pré.

Wij bieden

Wat mag je van ons verwachten?

Als je bij JWM komt werken, is dat met de intentie een duurzame samenwerking met elkaar aan te gaan. We bieden je een fulltime dienstverband in een prettige werkomgeving waarin er oog en waardering is voor jouw bijdrage. Bij goed functioneren is er snel zicht op een vast dienstverband. De werkzaamheden zijn gevarieerd, je krijgt eigen verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Als organisatie willen we ons door ontwikkelen en jou de ruimte bieden om (mee) te groeien. We bieden 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar. We werken 8 uur per dag, tussen 07:00 en 17:00u en geven daarmee een stukje flexibiliteit in de werktijden. Eventuele overuren kunnen worden omgezet in vrije tijd waardoor je extra flexibiliteit kunt opbouwen. JWM is aangesloten bij de Metaalunie en valt onder de Cao van het metaalbewerkingsbedrijf.

Solliciteren

Solliciteer dan direct met de solliciteer knop. Ook kun je je CV en motivatie mailen naar Suzanne van Gils, HR adviseur, via sollicitatie@metaalservice.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcel Vermeulen via telefoonnummer 013-5030591. We zien uit naar jouw reactie!

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via de mail:

Contactgegevens

Laarakkerweg 30a, 5061 JR Oisterwijk

+31 (0)13 5030 591